Снимка: Sportal.bgПрезидентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред медиите след успеха на

...
Снимка: Sportal.bgПрезидентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред медиите след успеха на
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Щяхме да играем поне финал в Шампионската лига, ако Любчо беше президент на БФС

Снимка: Sportal.bg

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов приказва пред медиите след триумфа на " белите " над Черно море с 3:2 в Първа лига. Той разяснява много наболели тематики в бългаския футбол, написа Sportal.bg. 

" Направили сме терен за знамение и приказ, изкуствени терени, осветяване, всичко. Вярно, стадионът ни не е подобен, какъвто ни се желае. Дай Боже да съберем пари и да не сме длъжници с по 20-30-50 милиона, а със средствата, които съберем, да създадем прекрасен стадион. Утре, когато ни няма мен и моите сътрудници, не желаеме Славия да остава със сума ти милиони отговорности. 

Победихме през днешния ден, да. По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. Второ, темперамент не се гради с един-два мача. Изпускаме доста голове, позволяваме неточности, което ни изигра неприятна смешка. Нашите положения бяха в пъти повече, по отношение на тези на Черно море. 

Боби Михайлов е отговорен на Любо, че е изгубил във Варна ли? Той Боби е отговорен за всичко! Даже и за земетресението във Филипините. Да е жив и здрав Любчо, единствено това му искам, другото си е за негова сметка. Предполагам, че в случай че той беше президент на БФС, тук щеше да има 20 000 души, футболът щеше да бъде на извънредно равнище. Щяхме да играем най-малко край в Шампионската лига или да сме в групите на Световно състезание. За страдание обаче не е той. Иска му се на момчето, но мъчно ще му се получи. Не считам, че той е точният човек за президент на БФС.

Предполагам, че когато Боби в миналото се откаже, ще пристигна някой държавник, ерудиран, образован човек, без клубно користолюбие - да не е левскар, цесекар или славист. Не е наложително отпред на БФС да е човек, който е играл футбол. Бербатов да ни оправи футбола? Оооо, аз съм сигурен. Там към този момент сигурно. Те оправиха Берое, несъмнено и Бербата може да оправи. Дайте да не си приказваме нелепости. Нито Бербатов, нито Любо Пенев, могат да създадат повече от това, което прави Боби Михайлов. Даже те и толкоз не могат, само че меракът умира финален, нали знаете! Не желая да споделям защо. 

Предупредителен протокол за мача с Верея? Моето момче, по този начин като те виждам ми се струваш образован, малко косичката ти е от времето на Рузвелт, но какво да ти кажа - по какъв начин да бъде предизвестена Славия?! За какво?! Излизаме и побеждаваме! За какво да ни предупредят?! Да не вкарваме голове ли? За какво! Не ми задавайте такива въпроси. 

Един служител на реда едно време беше написал, че ще ни проверяват за един мач с Монтана, дето те водили с 2:1, пък Славия победила с 4:2. Сега не го знам къде е, а беше огромен шеф. И той се бъркаше във футбола, където не му е работа. И той като Любо Пенев, все разбирачи. Това са нелепости! 

Мислете с главите си, интелигентни хора сте! Чета по форумите за един огромен началник във фабрика за кори във Варна, две златни деца, някакъв негов другар от Костинброд бил затрил сина ми. Мога да го дам на полицията да го видят тоя, дето има такива другари и разяснява. " Бела ", предприятието се споделя " Бела " във Варна. Стоите крепко на земята и не слушайте нелепостите! Единственото несъмнено е, че всички ще си отидем от този свят. Дано си идем с достолепие, когато Оня горе реши ", сподели Венци Стефанов пред медиите.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР